Schroot Particulieren

Heeft u oud ijzer of metalen wat u wilt inleveren? of het nu gaat om lood, brons, zink, kabels, roestvrij staal, aluminium, koper of bijvoorbeeld messing. Dan kunt u ervoor kiezen dit oud ijzer weg te brengen naar een verzamelpunt,maar u kunt het ook inleveren bij A.J.Treffers,waar u er een leuke vergoeding voor krijgt.
Wij betalen u de actuele prijs voor al het ijzer en metalen,afhankelijk van de materialen, de vervuiling, de kwaliteit en de hoeveelheid.
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0645036584 of te mailen naar info@ajtreffers.nl
Zo makkelijk verdient u geld met uw oude metalen!

Schroot Zakelijk

A.J.Treffers koopt al uw schroot en oude metalen graag op. Dit tegen de actuele dagprijs, grote of kleinere hoeveelheden of tegen vergoeding van het koffiepotje. Heeft u oud ijzer of metalen, of het nu gaat om lood, brons, zink, kabels, roestvrij staal, aluminium, koper of bijvoorbeeld messing, neem vrijblijvend contact met ons op. Om uw oud ijzer of metalen op te halen beschikken wij over eigen transport met laadkraan en kleinere open bestelwagen om u van dienst te kunnen zijn op lokatie.

Na kwalititeits- en gewichtsbepaling wordt er contant of gewenst per bank met u afgerekend. Heeft u een vernietigingsrapport nodig, ook deze kunnen wij voor u afgeven. Onder ons klantenbestand bevinden zich grote bedrijven maar ook zeker de kleinere bedrijven en zzp-er weet ons te vinden,of het nu de loodgieter of collega sloper is, met A.J.Treffers komt u er altijd uit!